Sponsoring

GKV Enomics is een grote en gezellige vereniging, waar plezier, passie en prestatie (ambitie) de steekwoorden zijn. Met zo’n 350 leden speelt onze vereniging een belangrijke rol binnen de gemeente Gorinchem. De vele activiteiten vragen grote inzet en enthousiasme van onze vrijwilligers, lange termijn visie, een goed clubgebouw en veld, een goede jeugdopleiding, maar ook materialen zoals korfbalpalen en wedstrijdtenues.

Sponsoring is hierbij een essentieel onderdeel om de club gezond te houden, simpelweg omdat zonder sponsoring het voor GKV Enomics niet mogelijk is haar doelen te behalen. Momenteel is Enomics Real Estate hoofdsponsor en heeft zijn naam aan onze club verbonden. SYGO SOLAR co-sponsor van de selectie en hoofdsponsor van onze A1 ploeg. Daarnaast zijn er veel grotere en kleinere bedrijven die GKV Enomics een warm hart toedragen en waarmee wordt samen gewerkt. Dit varieert van een balsponsoring tot een pakket waarin diverse mogelijkheden gecombineerd worden.

Onderstaand wordt een overzicht weergegeven van alle sponsoren. Klik voor meer informatie per sponsor op het betreffende logo.

 

Hoofdsponsoren


enomics


sygosolar

 

Overige sponsoren


Emte AspectIct I4BI

 

Kia Schelluinen RegioReisburo SygoBV

 

100 Procent Voetbal DrukkerijDamen Uyltje

 

bosreclame idrive PlusJanSterk

 

flashback fennemadrukkers vandergrijn

 

artiflex jeweret kivietdesigncolor

 

cabholland zuidhollandzuid lac

 

mingming revierenlandfonds vanrosmalen

 

tgelagh proxsys vanderlingen

 

vanekerenkuiper nife vnacc

 

toyota-schouten hamstra maas-citroen

 

vethpropulsion vandenberghautobedrijf genoverstegen

 

hazewind praclox woonstylinggorinchem

 

anrpromo  damen