Nieuwsarchief

Santa Run 23 december!

Santa Run 2017

Op de ochtend van zaterdag 23 december a.s. organiseert Rotaryclub Gorinchem met veel plezier de 10e editie van de Santa Run. Een sponsorloop waarbij zo'n 1.000 deelnemers in kerstmanpak aan de start verschijnen en een parcours wandelen of hardlopen voor het goede doel. Dit jaar is het landelijke goede doel opnieuw De Nierstichting. Daarnaast krijgt het Gorinchemse hospice als lokaal doel een deel van de opbrengst en onder de Gorinchemse sportverenigingen wordt een bedrag verdeeld!

DE SPORTVERENIGING MET HET HOOGSTE AANTAL DEELNEMERS WINNEN (NAAR RATO) PRIJZEN VAN € 250,- tot € 3.000,-!!!!!

Ook onze vereniging kan dus aanspraak maken op een deel van dit bedrag, simpelweg door zoveel mogelijk leden te mobiliseren om deel te nemen aan deze Santa Run. Hoe meer deelnemers, hoe groter de kans op een geldbedrag! Er moeten minimaal 10 deelnemers ingeschreven zijn om in aanmerking voor een geldbedrag te komen. Kosten per deelnemer € 10,00 euro (inclusief kerstmanpak).

AANMELDEN

Aanmelden via Anouk van Velsen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. vóór 15 december. Geef aan of je een kerstmanpak voor volwassenen of voor kinderen (= tot 1.35 m) wil. Na aanmelding krijg je bericht van Anouk om € 10,00 euro over te maken.

            LOCATIE SANTA RUN: GROTE MARKT GORINCHEM

            10.30 UUR: WARMING-UP

            11.00 UUR: START

            12.15 UUR: MEDAILLE UITREIKING

            DOE MEE MET JE TEAM EN GEEF JE OP!!!