Nieuwsarchief

Schoolkorfbal 27 september 2017

Afgelopen woensdag verzamelden zich 19 enthousiaste teams op de nieuwe velden van GKV. Op de door de materiaalmannen vakkundig uitgelegde velden, waren de teams zich al snel aan het opwarmen voor een middagje schoolkorfbal. Verdeeld over 5 poules speelden de kinderen van groep 4 en 5 hun korfbaltoernooi. Het was de Merwedonk die  flink in de prijzen viel dit jaar. Bij de poule van groep 4 werden zij 1e en 3e. De Samen Onderweg, ging hier naar huis met de beker voor de 2e plaats.

Schoolkorfbal sept 2017

Ook bij de kinderen van groep 5 was de Merwedonk heer en meester op het veld. Drie teams kwamen als poulewinnaar uit de bus en samen met de MariĆ«ngaarde 4, speelden zij een halve finale en de slotronde. Uiteindelijk werd het team van Merwedonk 1 de nummer 1 van het toernooi gevolgd door Merwedonk 3 (2e plaats) en Merwedonk 2 (3e plaats). De MariĆ«ngaarde ging met de beker voor de 4e plaats naar huis. 

Als toernooicommissie willen wij op deze plaats iedereen bedanken die op welke wijze dan ook zijn steentje heeft bijgedragen aan dit toernooi, als scheidsrechter, achter de bar, op het veld, in de voorbereidingen en achteraf: DANK. 

En nu op naar 31 mei voor het grote schoolkorfbaltoernooi. Zet die datum maar vast in je agenda, ook dan hopen we weer op jullie onmisbare inzet! 

Belianne, Henrike en Cindy