Nieuwsarchief

Nieuws van de kantinecommissie

Het veldseizoen gaat weer van start en daarmee moet ook het kantinerooster weer ingevuld worden. We zoeken niet alleen voor de bardiensten bezetting, maar óók voor de kantinecommissie. Op korte termijn hopen wij namelijk 1 of 2 nieuw commissieleden te verwelkomen die zich over het rooster willen ontfermen! Lijkt dit je leuk? Neem dan (vrijblijvend) contact op met Joost Dekker (06-45678964 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Uiteraard zijn we al gestart met de invulling van het kantinerooster tot de zaal, want dat zijn maar liefst 134 diensten. Een vaste groep vrijwilligers hebben we al gevraagd hun voorkeur in te vullen, maar daarmee zijn niet alle diensten opgelost. Wie helpt ons daarom met de invulling van één of meerdere diensten?

Opgeven voor een bardienst gaat heel eenvoudig; klik op de volgende link https://tinyurl.com/yas8of73 en je ziet online voor welke bardiensten we nog iemand nodig hebben. Vul je naam in en dit wordt automatisch opgeslagen.

Ook is het nog gewoon mogelijk een belletje, mailtje of appje te doen als je een bardienst wilt invullen. Neem dan contact op met Joost Dekker (06-45678964 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).